De 5 meest gelezen blogs van 2020

De 5 meest gelezen blogs van 2020

Sinds 2019 is Disporta actief in het schrijven van blogs. Wekelijks plaatsen wij blogs relevant voor fysiotherapeuten. Dit kan gaan over producten die wij verkopen, aandoeningen of event-gerichte onderwerpen zoals de dag van de diabetes of de dag van de ouderen. Onderstaand leest u welke blogs in 2020 het meest gelezen zijn en waar deze over gaan!

1. De zin en onzin van sportbalsem
Met stip op nummer een staat onze blog ‘de zin en onzin van sportbalsem’. Deze blog is in het begin van 2020 geschreven, maar is nog steeds erg populair onder onze lezers. In deze blog wordt toegelicht of dat sportbalsem eigenlijk wel zin heeft. Veel mensen gebruiken allerlei sprays en gels om blessures te voorkomen. Bent u benieuwd naar de werking van sportbalsem en in welke situaties u sportbalsem het beste kunt gebruiken? Klik dan hier om verder te lezen!

 

 

2. Zo gaan wij om met het coronavirus
Welke blog ook niet kan ontbreken in dit lijstje is de blog over de omgang met het coronavirus. In maart vonden de eerste besmettingen met COVID-19 plaats, in Nederland. De gezondheid van onze medewerkers en klanten hebben natuurlijk de hoogste prioritiet. Om deze reden hebben wij in maart een blog geschreven, om onze klanten op de hoogte te brengen van onze werkwijze en richtlijnen. Benieuwd welke maatregelen wij in deze tijd treffen?
U leest het hier!

 

Lees ook: De 10 best verkochte producten van 2020 fysiotherapeuten

 

 

3. 7 dingen die u moet weten over mondkapjes
Op nummer drie staat onze corona-gerelateerde blog ‘De 7 dingen die u moet weten over mondkapjes’. Dit onderwerp is ook de laatste tijd zeer actueel. Sinds 1 december is er in Nederland de mondkapjesplicht ingevoerd. Hierdoor is het verplicht om een mondmasker te dragen in alle openbare ruimtes. Fysiotherapeuten zijn uitgezonderd van deze plicht. Toch zul je zien dat ook deze praktijk vaak een mondmasker moet worden gedragen. Bent u benieuwd welke soorten er zijn, hoe u ze goed gebruikt en aan welke eisen medische mondmaskers moeten voldoen?
Klik dan hier!

 

 

4. De 10 meest voorkomende vragen over dry-needling
Een blog die dit jaar ook in de smaak viel bij onze lezers is ‘de 10 meest voorkomende vragen over dry-needling’. Daarnaast zijn dry-needling naalden ook heel populair bij onze klanten. In onze blog ‘de 10 best verkochte producten van 2020’ was al te lezen dat dry-needling naalden het meest verkocht zijn in 2020. Dry-needling is een behandelmethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van dunne naalden. Met deze naalden worden spierknopen aangeprikt, met als doel dat ze ontspannen. Wilt u alles weten over dry-needling?
Lees dan hier de blog!

 

 

5. Medical taping: de oplossing bij hooikoorts
Last but not least is de blog ‘Medical taping: de oplossing bij hooikoorts’. Dit is een blog geplaatst in 2019, maar nog steeds populair onder onze lezers. In deze blog wordt de werking van medical taping bij hooikoorts toegelicht. Medical taping is een tapetoepassing, die onder andere bij hooikoorts zeer werkzaam kan zijn. Het zorgt namelijk voor een verlichting van de hooikoortsklachten. Bent u benieuwd wat medical taping precies inhoudt of wilt u het zelf gaan toepassen?
Lees dan in onze blog hoe u dit het beste kunt doen!

 

 

Vond u deze blog interessant en wilt graag op de hoogte worden gehouden van de nieuwste blogs? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en LinkedIn!

 

 

 

Uitgebreid assortiment

voor zorgprofessionals

Deskundig Advies

Gratis verzending

vanaf € 100, - (excl. BTW)