Nieuw! Push Sports: CONTROL YOUR GAME

  • Geplaatst op
  • Door Team Disporta
Nieuw! Push Sports: CONTROL YOUR GAME

Na jaren van succes werd het tijd om de PSB brace lijn te vervangen door een spiksplinternieuwe brace lijn, Push Sports. Hoewel de naam eigenlijk niet verandert (PSB staat namelijk voor Push Sports Bracing) is de rest van deze lijn volledig veranderd op gebied van materiaal en design.

Disporta was bij de lancering van de nieuwe lijn sportbraces op 22 mei op de KNVB Campus in Zeist. Hier kregen wij een exclusieve preview van de 8 sportbraces, inclusief de speciaal voor voetbal ontwikkelde Enkelbrace Kicx. In dit artikel laten wij je kennis maken met de derde generatie braces van Push Sports die wordt geleverd inclusief een App.

 

 

 

Geen echte noviteiten, wel enkele productverbeteringen

 

Wat opvalt is dat er geen echte nieuwe braces zijn. Bestaande producten zijn doorontwikkeld waarbij het design weer bij de tijd is en de materialen weer hoogwaardiger. Op detail zijn er veranderingen aangebracht. De grootste verandering vindt je terug in de “nieuwe” Push Sports Enkelbrace Kicx die de PSB Enkelbrace vervangt.

 

Speciaal voor voetbal: Enkelbrace Kicx

 

De Push Sports Enkelbrace Kicx is speciaal ontwikkeld voor voetbal, maar is ook bij andere sporten te gebruiken. De Kicx beschikt over een preventief ‘Prophy-X’ bandsysteem aan de buitenzijde van het enkelgewricht met twee elkaar kruisende banden die voorkomen dat de enkel verzwikt. De brace staat plantair- en dorsaalflexie in het enkelgewricht toe, dus sporten blijft gewoon mogelijk. Door het innovatieve design van de brace behoudt de sporter het balgevoel en blijft sportspecifieke bewegingsvrijheid intact.

 

 

push-sports-kneebrace-kicx-lifestyle

 

 

 

En zo ziet de totale nieuwe Push Sports brace lijn er dan uit:

 

 

Push sports braces
Push Sports braces

 

Sportbraces van Push Sports zijn per direct te bestellen bij Disporta. Klik op onderstaande button om naar het product overzicht te gaan.

 

Push Sports productoverzicht

 

 

 

Uitgebreid assortiment

voor zorgprofessionals

Deskundig Advies

Gratis verzending

vanaf € 100, - (excl. BTW)