Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Team Disporta - Dinsdag 22 Maart 2021

   Met trots stellen wij aan u voor, onze collega Paul Peulen

   Via deze weg, stellen we met trots onze collega Paul Peulen voor! Hij werkt als webshop manager bij Disporta en weet veel over fysiotherapie. Hoe is hij begonnen? Waar heeft hij zijn kennis opgedaan? En hoe vindt hij dat Disporta op de coronapandemie heeft gereageerd? U leest het in deze blog.

    

   Terug in de tijd
   Paul is na zijn opleiding fysiotherapie gaan werken als fysiotherapeut. Vervolgens is hij gaan werken als fysiotherapeut-sportverzorger in het betaald voetbal bij RKC Waalwijk. Na 6 leuke en leerzame jaren bij RKC Waalwijk, heeft hij nog een tijdje als fitnessinstructeur gewerkt. Tussentijds heeft Paul diverse cursussen/opleidingen gevolgd zoals o.a. Register Podologie, NGS Sportmassage, EHBO-reanimatie, fitnessinstructeur en Verzorger Betaald Voetbal, om op deze manier zijn kennis op peil te houden. Al tijdens zijn opleiding, was Paul geïnteresseerd in sales en vandaar dat hij uiteindelijk is gaan werken in de sportdetailhandel, op de inkoopafdeling. Ook heeft hij als accountmanager gewerkt, gespecialiseerd in de verkoop van braces.

    

   Ongeveer 3 jaar geleden is Paul door Disporta benaderd en vervolgens bij ons aan de slag gegaan! Hij is verantwoordelijk voor het assortiment en sinds kort ook de webshopmanager voor het domein Disporta. Vanuit zijn voorgaande functies was Paul al bekend met Disporta. Toen hij de kans kreeg om voor Disporta te werken, hoefde hij ook niet lang na te denken. Vooral omdat hij hierdoor de fysiotherapie weer kon combineren met sales, sloot dat goed aan bij zijn interesses.

    

   Paul is nog altijd actief als therapeut in het amateurvoetbal. Het is een mooie manier om zijn kennis op peil te houden en tevens is het leuk om met een team of individuele sporter bezig te zijn.

    

   Disporta
   Als webshopmanager vindt Paul Peulen het belangrijk om een breed en kwalitatief goed assortiment te hebben. Hij wil producten verkopen waar hij ook echt achter staat. Verder vindt hij dat het proces van (online)order tot levering vlekkeloos moet verlopen met zo weinig mogelijk drempels voor de klant. Klanten zijn voor Paul het belangrijkst, omdat zij het succes van Disporta bepalen. Vragen of eventuele opmerkingen van klanten zijn dan ook uitdagingen die hij wil oplossen, en meestal met succes. Dit hoort bij de hoge mate van service binnen Disporta. Het leukste vindt Paul de diversiteit, geen enkele dag is hetzelfde. Disporta is een bedrijf dat continu in beweging is waardoor er vele kansen ontstaan. Ook biedt de overname door OneMed weer nieuwe mogelijkheden en kansen.

    

   COVID-19
   Vanwege de coronapandemie kwam afgelopen jaar de fysiotherapiemarkt enige tijd stil te liggen. Dit zorgde ervoor dat het werk van Paul veranderde. De vraag naar de vaste verbruiksmaterialen nam af en er kwamen nieuwe producten bij. Klanten hadden voornamelijk vragen en er was behoefte aan de juiste informatie. Hiermee zijn we aan de slag gegaan en dat heeft geresulteerd in vele blogs, nieuwsbrieven, E-books en berichten op social media. Onderstaand een aantal voorbeelden hiervan.

    

    

    

    

   Toekomst
   Paul ziet in de toekomst veel mogelijkheden voor Disporta. Hij wil het goede van Disporta behouden in een moderne uitvoering, waarbij we streven naar een optimale online klantreis.

    

   Heeft u vragen over een product of meer weten over Disporta? Plan dan online uw afspraak in met Paul!

    

    

   Vond u deze blog interessant en wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de nieuwste blogs? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en LinkedIn!

    

   Wellicht zijn deze blog ook interessant voor u?

    

    

    

    

   Laatste updates over acties en nieuws omtrent fysio, sport, fitness en gezondheid

   Recente artikelen

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »