Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Woensdag 4 Juni 2019

   Welke Tunturi toestellen zijn geschikt voor de Fysiotherapie?

   Het merk Tunturi
   
Tunturi is een belangrijke speler op de wereldwijde markt van fitness en staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten. Tunturi is van mening dat krachtige merken en de ontwikkeling van innovatieve en onderscheidende producten en services de belangrijkste voorwaarden zijn om succesvol te zijn. Zowel voor de particulier, de sportschool of de fysiotherapeut hebben zij geschikte oplossingen.

    

   Fitnessapparatuur in de fysiotherapiepraktijk
   
In steeds meer praktijken wordt gebruik gemaakt van fitnessapparatuur. Uit de marktanalyse “fitness apparatuur 2015”, bleek dat driekwart van de fysiotherapiepraktijken fitnessapparatuur had staan. Dit betreft kracht- en cardio toestellen en worden ingezet bij revalidatie en preventie. De voordelen van een Tunturi apparaat in uw fysiotherapiepraktijk of revalidatiecentrum?

   • de apparaten hebben een lage instap;
   • indien gewenst, zijn er lange handrails beschikbaar voor de loopbanden.

    

   Wat is het voordeel van de apparatuur uit de categorie kracht en cardio?
   Voor deze fitnessapparatuur is het wattage minder van belang ten opzichte van normale fitness apparaten. Daarnaast is deze apparatuur nauwkeuriger en toegankelijker voor verschillende patiëntgroepen. Men kan starten op lage vermogens, de rugleuning kan worden ingesteld, stoelen die weg kunnen draaien, een motorbak aan de voorkant in plaats van achterkant waardoor het makkelijker is om op te stappen.

    

   Apps voor het gebruik bij Tunturi toestellen
   Tunturi maakt gebruik van diverse app-mogelijkheden om een training meer afwisseling of juist meer uitdaging te geven. Bijna alle toestellen kunnen gekoppeld worden aan een app. Op deze manier maakt men fiets- of looptochten door mooie steden of zelfs naar de top van de Alpe d’Huez. Kies een wedstrijd, etappe of koers en ga de uitdaging aan!

    

   De app kan gemakkelijk gedownload worden en vervolgens tijdens het trainen gebruikt worden. Alle resultaten worden opgeslagen en kunnen worden bekeken. Ook is er de mogelijkheid trainingsresultaten met iedereen te delen via bijv. Facebook.

    

   Benieuwd welke Tuturi toestellen voor uw organisatie het meest geschikt zijn?
   Onze productspecialist geeft u graag persoonlijk advies!
   Neem contact met ons op via telefoon 013-5442031 of mail direct naar [email protected]!

    

    

   Laatste updates over acties en nieuws omtrent fysio, sport, fitness en gezondheid

   Recente artikelen

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »