In Memoriam - Arno Maas

 • Geplaatst op
 • Door Team Disporta
 • 13

IN MEMORIAM

In Memoriam Arno Maas


Op 17 oktober 2016 is de medeoprichter van Disporta, onze collega en vriend Arno Maas op 57-jarige leeftijd overleden na een zéér moedig gedragen ziekte.

Ondanks zijn grenzeloze optimisme en bewonderenswaardige vechtlust heeft hij uiteindelijk zijn ziekte toch niet kunnen overwinnen…

Sinds de oprichting in 1996 is Arno een van de drijvende krachten geweest achter het succes van Disporta en heeft hij bijgedragen aan de succesvolle onderneming zoals die er nu is. Zijn wijze van strategisch denken heeft de basis gevormd voor de juiste keuzes op het gebied van marketing & sales. Echter bleef zijn kracht niet beperkt tot zakelijk gebied, maar was zeker ook zichtbaar op sociaal vlak; door zijn inbreng is Disporta door de jaren heen steeds verder gegroeid naar een club met een zeer sterk sociaal karakter.

Recht door zee, altijd open en eerlijk en …… no nonsense ! We zullen zijn uitspraak “ze weten toch wat ik bedoel” voor altijd koesteren.

Disporta wenst zijn vrouw Ans en zijn kinderen Dave en Jenie, alsmede hun partners Joyce en Sjors, heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

Disporta gaat vanzelfsprekend op de vertrouwde voet verder, maar tegelijk is er het enorme gemis én het besef dat Disporta nooit meer hetzelfde zal zijn.

 

 

Reacties

 1. Ruud Forsthövel Ruud Forsthövel

  Ook ik haal bij gelegenheid dierbare herinneringen aan Arno op. Ik heb tenslotte met een aantal mensen, waaronder Arno, in een bijzondere periode bij Coloplast BV, heel veel goede jaren beleefd. Veel succes met elkaar bereikt, moeilijke tijden doorgemaakt, kortom lief en leed gedeeld.
  Ennnnnnn, niet onbelangrijk, ook heel veel gelachen met elkaar. Dat kon je met Arno als de beste.

  Uiteindelijk was Arno toe aan een nieuwe uitdaging. Jammer voor Coloplast dat zo een waardevolle medewerker en collega afscheid nam. Maar ook heel begrijpelijk. Toe aan een nieuwe uitdaging, ondernemen.
  Toen het er eindelijk van kwam dat ik een keer bij Disporta op de koffie ging trof ik daar weer de Arno aan die ik kende: gedreven, gemotiveerd, vol passie, energie en boven alles met de nodige humor.
  Ik kijk terug op een hele fijne periode dat ik met Arno heb samen mogen werken. Ik koester de herinneringen.

 2. Ad Evers Ad Evers

  Wat een verschrikkelijk nieuws. Meteen gaan onze gedachten uit naar allen die achterblijven. Het gemis van Arno zal groot zijn. Wij wensen jullie veel kracht. Ga door en eer deze bijzondere man door dát te doen wat hij zo leuk vond. Als collega in de markt had ik altijd gezellige, leuke en interessante gesprekken met Arno. Hij had t vermogen om op een gezellige brabantse manier met je te kletsen, en dan onopvallend toch zijn zakelijke punt te maken. Op beurzen zocht ik Arno altijd op om te kijken welk idee hij nu weer had opgepakt. Vernieuwen en proberen zijn aan hem gekoppeld.
  In januari op het 'vlaaiencongres' in Maastricht, dat we al jaren samen bezochten, ontbrak hij. Ernstig ziek vertelde Jan. Ook dat congres zal nooit meer hetzelfde zijn, maar een goede gelegenheid om met plezier en een glimlach aan hem te denken.
  Namens alle medewerkers van Fyzzio International bv
  Ad Evers, directeur

 3. Tristan Jansen Tristan Jansen

  Het is inmiddels 7 jaar geleden dat ik voor het laatst contact had met Arno, en het Disporta team.
  Toch gaan mijn gedachten nog zo nu en dan terug naar die tijd en vraag ik mij af hoe het daar nu zal zijn....
  Zo ook vandaag, ff de site checken,,

  En dan vindt je dit bericht, ik ben er stil van.

  Gecondoleerd!

  Tristan Jansen

 4. Els Deurloo Els Deurloo

  Wat zullen we die man gaan missen. Ik wens de familie en disporta heel veel sterkte.
  Ik voel me bevoorrecht hem te hebben mogen kennen.

 5. Eric Buytels, Fysiotherapie Heikant Veldhoven Eric Buytels, Fysiotherapie Heikant Veldhoven

  Geschokt door het bericht wat ik van Disporta kreeg. Ik heb Arno jaren geleden al leren kennen als een gedreven vent met gedegen verstand van de producten die jullie hebben. Altijd bereid om dingen haarfijn uit te leggen. Een fijne kerel, prettig in de omgang. Sterkte met het verlies....

 6. Wilbert van Kempen QRS Healthcare Wilbert van Kempen QRS Healthcare

  Ik wil namens QRS de familie en Disporta condoleren met dit grote verlies. Arno was een heel mooi mens. Heel veel sterkte de komende tijd.

 7. Hans Kevenaar Hans Kevenaar

  Een fijn persoon om mee samen te werken. Arno je was top! Veel sterkte voor de familie en de Disporta familie.

  Hans Kevenaar

 8. Nicole Simons Nicole Simons

  Jeetje, hier wordt ik even stil van... Al is het weliswaar lang geleden... ik herinner mij Arno als een goed lachse, open en fijne collega om mee samen te werken. Gecondoleerd met dit grote verlies.

  Nicole Simons

 9. JanDiet Berendsen Fysio HoogePlaten Breskens JanDiet Berendsen Fysio HoogePlaten Breskens

  Een fijne eerlijke vent is niet meer, veel sterkte voor jullie allemaal, groet JanDiet.

 10. Jolanda van Berkel Jolanda van Berkel

  Pfff ... vol ongeloof lees ik het bericht dat Arno is overleden. Niet te bevatten ! Ans, kinderen en Disporta ik wens jullie veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit grote verlies

  Jolanda van Berkel

 11. Roel de Vries Roel de Vries

  Gecondoleerd met dit grote verlies voor Disporta !!!
  Arno was zeker een Recht door zee, altijd open en eerlijk en …… no nonsense ! persoon.

  Roel de Vries

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Uitgebreid assortiment

voor zorgprofessionals

Deskundig Advies

Gratis verzending

vanaf € 100, - (excl. BTW)