Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   MTS Euro products

   MTS Euro Products BV werkt actief mee aan een duurzame samenleving, onder andere door de milieuprestaties continu te verbeteren. Schadelijke effecten voor het milieu proberen we te voorkomen of tot een minimum te beperken, bijvoorbeeld door de in- en verkoop van producten met een Europees Ecolabel en/of FSC-keurmerk, en een optimaal beheer van d Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   14 Producten

   MTS Euro Products BV werkt actief mee aan een duurzame samenleving, onder andere door de milieuprestaties continu te verbeteren. Schadelijke effecten voor het milieu proberen we te voorkomen of tot een minimum te beperken, bijvoorbeeld door de in- en verkoop van producten met een Europees Ecolabel en/of FSC-keurmerk, en een optimaal beheer van de afvalstromen.

   In onze kwaliteitsplanning besteden we veel aandacht aan milieumanagement. Er worden met de regelmaat van de klok doelen gesteld die later steevast geëvalueerd en waar nodig bijgesteld worden. Zo stimuleren we onze samenwerkingspartners en medewerkers om zich bewust te zijn van hun verantwoordelijkheden op dat terrein.  Sinds 2013 is ons milieumanagementsysteem voorzien van het ISO 14001 certificaat.

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »