Klantenservice
0
Sluiten

  Over ons

   

  Over ons

  Disporta, veel meer dan een groothandel voor de eerstelijnszorg!

  Wij bieden een compleet assortiment met producten gericht op de eerstelijnszorg met daarbij het beste advies om zowel de organisatie als ook de patiënt optimaal te kunnen ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn en hebben extra aandacht voor persoonlijk advies om net dat stukje extra service te verlenen. Onze adviseurs hebben al jarenlange ervaring op het gebied van fysiotherapie! Tevens zijn wij specialist op het gebied van braces.

  De klanten van Disporta

  Onze klanten zijn veelal (para) medische praktijken, klinieken, ziekenhuizen, (onderwijs) instellingen, fitnessorganisaties, sportverenigingen en apotheken. Klanten van Disporta vinden het prettig om te bestellen bij een totaalleverancier en waarderen ons vakkundige advies. Daarom heeft Disporta klanten die al ruim 20 jaar met ons samenwerken.

  Een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken

  Wij leveren een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen, fitness- en trainingsproducten en praktijkinrichting. Om dit te leveren werken wij samen met gerenommeerde merken over de hele wereld en zijn wij trotse, exclusieve distributeur van diverse merken zoals Proline en Steens Physical. Het assortiment passen wij voortdurend aan op de wensen van onze klanten. Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons aub weten.

  Innovatieve producten en concepten

  Wij houden marktontwikkelingen goed in de gaten en zoeken continue naar nieuwe ontwikkelingen die een toegevoegde waarde bieden voor onze klanten. Met een wereldwijd netwerk zijn wij in staat om innovatieve producten en concepten te presenteren die onze klanten verder helpen om de juiste zorg te bieden aan patiënten.

  Elke dag beter

  Disporta is ontzettend gedreven om haar dienstverlening te verbeteren. Dat is geen reclamepraatje, maar iets waar we elke dag mee bezig zijn. In 2018 hebben een aantal klanten gemerkt dat onze dienstverlening niet altijd op orde was. We herkenden de problemen en pakten ze aan. In januari 2019 zijn we een verbeterprogramma gestart waarbij we onszelf telkens uitdagen om de zwakste schakel in onze dienstverlening te verbeteren. De klanten bepalen wat we moeten verbeteren. Daarvoor vragen we bij elke bestelling om feedback. We willen weten wat de klant top vindt en wat er beter kan. Dat is de basis voor ons verbeterprogramma. Heb je ideeën hoe Disporta haar dienstverlening kan verbeteren? Uw input is welkom via deze vragenlijst.

  Vernieuwde organisatie

  Ook onze organisatie is vernieuwd. Onze adviseurs hebben al jarenlange ervaring op het gebied van fysiotherapie. We hebben allemaal praktijkervaring, bijvoorbeeld als fysiotherapeut of sportmasseur. Deze praktijkervaring combineren we met onze productkennis, waardoor we u goed kunnen adviseren. Sinds 2017 is Disporta onderdeel van de QRS Groep. Hierdoor hebben we onze kennis van de markt en de producten vergroot en hebben we onze dienstverlening kunnen professionaliseren (onder andere met onze logistiek partner CB).

  Onderdeel van de QRS Groep

  Disporta is onderdeel van de QRS Groep. De bedrijven van de QRS Groep ontzorgen klanten in de zorgbranche door het aanbieden van de juiste innovatieve oplossing, op 't juiste moment, op een manier die maatschappelijk verantwoord is en binnen een omgeving waarin onze medewerkers zich op een prettige wijze kunnen ontwikkelen.

  Hoofdkantoor
  Randmeer 12
  5347 JW Oss

  E i[email protected]
  T 013 544 20 32
  Marketing en Sales
  Architronlaan 2
  5321 JJ Hedel

  Sales
  E i[email protected]