Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Over ons

    

   Over ons

   Disporta, veel meer dan een groothandel voor de eerstelijnszorg!

   Wij bieden een compleet assortiment met producten gericht op de eerstelijnszorg met daarbij het beste advies om zowel de organisatie als ook de patiënt optimaal te kunnen ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn en hebben extra aandacht voor persoonlijk advies om net dat stukje extra service te verlenen. Onze adviseurs hebben al jarenlange ervaring op het gebied van fysiotherapie! Tevens zijn wij specialist op het gebied van braces.

   De klanten van Disporta

   Onze klanten zijn veelal (para) medische praktijken, klinieken, ziekenhuizen, (onderwijs) instellingen, fitnessorganisaties, sportverenigingen en apotheken. Klanten van Disporta vinden het prettig om te bestellen bij een totaalleverancier en waarderen ons vakkundige advies. Daarom heeft Disporta klanten die al ruim 20 jaar met ons samenwerken.

   Een uitgebreid assortiment van gerenommeerde merken

   Wij leveren een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen, fitness- en trainingsproducten en praktijkinrichting. Om dit te leveren werken wij samen met gerenommeerde merken over de hele wereld en zijn wij trotse, exclusieve distributeur van diverse merken zoals Proline en Steens Physical. Het assortiment passen wij voortdurend aan op de wensen van onze klanten. Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons aub weten.

   Innovatieve producten en concepten

   Wij houden marktontwikkelingen goed in de gaten en zoeken continue naar nieuwe ontwikkelingen die een toegevoegde waarde bieden voor onze klanten. Met een wereldwijd netwerk zijn wij in staat om innovatieve producten en concepten te presenteren die onze klanten verder helpen om de juiste zorg te bieden aan patiënten.

   Elke dag beter

   Disporta is ontzettend gedreven om haar dienstverlening te verbeteren. Dat is geen reclamepraatje, maar iets waar we elke dag mee bezig zijn. In 2018 hebben een aantal klanten gemerkt dat onze dienstverlening niet altijd op orde was. We herkenden de problemen en pakten ze aan. In januari 2019 zijn we een verbeterprogramma gestart waarbij we onszelf telkens uitdagen om de zwakste schakel in onze dienstverlening te verbeteren. De klanten bepalen wat we moeten verbeteren. Daarvoor vragen we bij elke bestelling om feedback. We willen weten wat de klant top vindt en wat er beter kan. Dat is de basis voor ons verbeterprogramma. Heb je ideeën hoe Disporta haar dienstverlening kan verbeteren? Uw input is welkom via deze vragenlijst.

   Vernieuwde organisatie

   Ook onze organisatie is vernieuwd. Onze adviseurs hebben al jarenlange ervaring op het gebied van fysiotherapie. We hebben allemaal praktijkervaring, bijvoorbeeld als fysiotherapeut of sportmasseur. Deze praktijkervaring combineren we met onze productkennis, waardoor we u goed kunnen adviseren. Sinds 2017 is Disporta onderdeel geworden van QRS. Hierdoor hebben we onze kennis van de markt en de producten vergroot en hebben we onze dienstverlening kunnen professionaliseren (onder andere met onze logistiek partner CB).

   Onderdeel van de QRS Groep

   Onze moederorganisatie QRS is in 2019 onderdeel geworden van het internationale OneMed, Europese distributeur van medische hulpmiddelen en actief in 11 landen. Naast hulpmiddelen biedt OneMed ondersteunende diensten en systemen aan zorgverleners in heel Europa. Samen streven wij ernaar om de gezondheidszorg betaalbaar te houden door het verbeteren van de kwaliteit. Dit zowel voor de zorggebruiker als voor de zorg en met oog voor het milieu.

    

   Ons vestigingsadres is:
   Randmeer 12
   5347 JW Oss
   Noord-Brabant, Nederland

    

   Ons postadres is:
   Postbus 390
   5340 AJ Oss
   Noord-Brabant, Nederland

    

   Retourneren via adres:
   Randmeer 12
   5347 JW Oss
   Noord-Brabant, Nederland

    

   Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 18045377
   Ons B.T.W.-nummer is NL8128.65.881.B01

   Email:[email protected]

    

    

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »