Klantenservice
0
Sluiten

  Stage e-commerce

  Stage e-commerce

  32 tot 40 uur per week · QRS Groep Oss

  Zoek je een meewerkstage waarin je direct invloed hebt op het online resultaat? Dan is dit wellicht iets voor jou!

  Periode: Vanaf 1 juli 2021

  Bouw je mee aan de snelgroeiende e-commerceactiviteiten van de QRS Groep? In het jonge e-commerceteam is ruimte voor uitzonderlijke talenten. Het team is verantwoordelijk voor de online omzet in een groeiende markt van de zorg. Onze online kanalen worden gebruikt door ziekenhuizen, zelfstandig behandelcentra, ambulances, eerstelijnszorg (zoals fysiotherapeuten) en de bhv/ehbo-markt. Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor het genereren van kwalitatieve online bezoekers naar webshops.

  Als stagiair leer je hoe je een webshop optimaliseert. Je bent vanaf de eerste dag direct de baas over jouw webshop voor de particuliere markt. Je helpt mee bij het bepalen van het assortiment, zorgt voor een strakke uitstraling van webshop, zet acties op om bezoekers naar de webshop te trekken en leert van het ervaren team hoe je de omzet en conversie verhoogt. Je werkdag is zeer gevarieerd; je stoeit met teksten, afbeeldingen, productinformatie en analyseert alle data die je tot je beschikking hebt.

  Doe je dat helemaal alleen? Ja en nee. Ja, je krijgt heel veel vrijheid om jouw taken uit te voeren. En nee, je krijgt ondersteuning van het kleine, dynamische team van QRS. Daar werken vakidoten op het gebied van marketing en e-commerce. Die geven je de ruimte jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

  Heb je interesse in online marketing en e-commerce? Ben je leergierig? Ben je een goede gesprekspartner richting je collega’s van QRS? Heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig? We komen graag in contact met een talent die 32 tot 40 uur per week beschikbaar is.

  Waarom jij zo goed bij ons past

  • Je wil graag meebouwen aan een nieuw e-commerceteam in een snelgroeiende markt.
  • Je hebt affiniteit met online marketing en e-commerce.
  • Een coördinerende rol is jouw op het lijf geschreven.
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je bent woonachtig in de regio Oss.
  • Standaard werken we op kantoor in Oss, maar vanwege coronamaatregelen moet je mogelijk vanuit thuis werken.

  Waarom je bij ons je stage wil doen

  • Je krijgt een zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Je hebt directe invloed op de klantervaring. Het resultaat van jouw werk is direct zichtbaar.
  • Je werkt in een informele en dynamische werksfeer.
  • Je krijgt veel mogelijkheden in het jonge e-commerceteam.
  • Je werkt in jonge, groeiende e-commercemarkt voor medische producten.
  • Je krijgt een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand.

  QRS Groep, de zorg beter faciliteren

  De QRS Groep is met verschillende formules actief in de zorg. Artsen, verpleegkundigen, paramedici, apotheken en patiënten gebruiken onze medische producten. Van een pleister tot een infuuspomp. Dat doen we beter dan gisteren, innovatiever dan de concurrent en op een maatschappelijk verantwoorde manier.

  Meer informatie?

  Je kunt je sollicitatie richten aan Dirk de Bruijn, interim e-commerce manager. Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Dirk de Bruijn. E-mail: [email protected]